Medlemskap

Som medlem i GKK får man möjlighet att träna i vår fina lokal, att delta i våra gemensamma aktiviteter och att representera föreningen vid tävling om man vill. Men behöver också ställa upp vid några tillfällen varje år då vi själva arrangerar tävlingar, och som ny får man naturligtvis mycket hjälp.

Vill du bli medlem?

Börja med att läsa den information som finns här på vår hemsida, och kom till oss och provträna (se info nedan). När du har bestämt dig återkommer du till info@gkk-styrkelyft.se och berättar att du vill bli medlem och skickar med adress, namn, personnummer, telefon och mailadress. Om du är student så skickar du även med bevis på det (ex. bild från Mecenat-appen eller registreringsbevis).

Efter detta kommer faktura för medlemskap skickas ut och när den är betald är du upptagen i föreningen.

Du kommer också bjudas in till vår medlemswebb där du bland annat behöver godkänna vårt antidopingavtal och medlemsavtal.

Avgifter

Medlemsavgift: 1500 kr per år för seniorer, 700 kr per år för studerande, ungdom/junior (upp till året man fyller 23) och för pensionärer.
Avgift för tävlingslicens: För ungdomar (året man fyller 18): 200kr, för övriga 700 kr per år. Obs att under 2022 togs ingen licensavgift ut pga Coronabidrag. Denna avgift betalas endast om man vill tävla och i samband med sin första tävling (förningen skickar ut faktura efter tävlingen).
Träningskort hos Friskis: 15 % rabatt. Se Friskis och Svettis i Majorna.

Provträning

Innan du behöver bestämma dig om medlemskap är du välkommen att provträna hos oss några gånger för att titta på lokalen och träffa medlemmar. Om du känner någon i GKK kan du följa med den personen på ett pass. Annars kan du kontakta oss på info@gkk-styrkelyft.se och skriva att du vill provträna och när. Vi försöker då se till att någon finns på plats som kan ta emot dig och berätta lite om oss och hjälpa dig med lyften. Vill du chansa kan du dyka upp en vardag från kl 16 i vår lokal, då det nästan alltid finns medlemmar på plats.

Öppettider

Se Friskis och Svettis i Majornas hemsida för bemannade öppetider. Som medlem kan man även komma in på obemannade tider.

Tävlingssugen?

Före din första tävling behöver du vara med och hjälpa till när GKK arrangerar, både för att lära dig mer om hur en tävling går till och för att lära känna föreningen bättre. På våra interna medlemssidor sker anmälan till sådana funktionärsuppdrag. Som tävlingsaktiv förväntas du hjälpa till på våra arrangemang vid minst ett tillfälle per år.

Till förbundet betalas en tävlingslicens in varje år och denna betalar du till GKK i samband med första tävlingsanmälan (se ovan).

Anmälningsavgifter till tävlingar står ibland föreningen för, om ekonomi finns. Ibland ges också visst bidrag för ex. resa och boende om tävlingen sker på annan ort.

Innan du gör din första tävling för GKK måste du genomföra utbildningen Ren Vinnare som du finner på www.renvinnare.se. När utbildningen är genomförd får du ett diplom som du ska maila in till info@gkk-styrkelyft.se. Diplomet ska vara klubben tillhanda innan du gör din första tävling (obligatoriskt för att få tävla). Även om du inte har för avsikt att tävla så rekommenderar vi denna utbildning då den är mycket informativ och bra för alla idrottare.

I vår anmälningsportal kommer du också få läsa och godkänna vårt antidopingavtal.